Rabo Club Support

Rabobank Arnhem & Omstreken steunde in het verleden de lokale verenigingen en stichtingen middels de jaarlijkse Rabobank Clubkascampagne. Hiervoor stortte Rabobank Arnhem & Omstreken een deel van de jaarwinst, vorig jaar € 200.000, in een pot waarna ieder  Rabo Coöperatielid vijf stemmen kreeg om een deel van die pot te doneren aan Verenigingen/Stichtingen die deelnamen aan de Rabobank Clubkascampagne. Alleen Verenigingen/Stichtingen die hun financiële zaken hadden ondergebracht bij de Rabobank konden aan de Clubkascampagne deelnemen. De Liemers Breedtesport deed ook vorig jaar mee en behaalde een leuk resultaat met 72 stemmen die samen € 718,88 opleverden: dus bijna € 10 per uitgebrachte stem. 

De Rabobank Clubkascampagne is met ingang van dit jaar vervangen door de landelijk gevoerde campagne  Rabo Club Support. Ook dit jaar heeft Rabobank Arnhem & Omstreken weer € 200.000 in de pot gestopt die door de Rabo Coöperatieleden via uitgebrachte stemmen kunnen worden verdeeld.  De stemperiode start op 5 oktober en sluit op 25 oktober. In het verleden kregen de coöperatieleden in een email een speciale code toegestuurd om toegang te krijgen tot het stemproces. Met ingang van dit jaar kan worden gestemd via de Rabobank-app of door in te loggen met behulp van de Rabo E-reader.

Het stemproces: Ieder Coöperatielid mag vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee stemmen op een individuele vereniging c.q. stichting.

Zowel Stichting De Liemers Breedtesport als mede accommodatie gebruiker Toerclub De Liemers bankieren bij Rabo en nemen deel aan Rabo Club Support (Atletiek Vereniging De Liemers heeft een andere huisbankier en is dus geen deelnemer). 

We roepen alle coöperatieleden die zich bij onze organisaties betrokken voelen  op hun stem uit te brengen op Stichting De Liemers Breedtesport en/of Toerclub De Liemers. Ook vragen we om andere coöperatieleden ( ouder, partner, vriend(in) etc., etc.) te attenderen op beide organisaties als een goede bestemming voor hun stem. 

Bankier je bij de Rabobank maar nog geen lid van de coöperatie en je wilt ook graag bepalen waar een deel van de Rabo overwinst aan wordt besteed, meld je dan nu aan als lid van de coöperatie via deze link, en je kunt direct dit jaar al meedoen met de stemronde!!