Leggen nieuwe kantine vloer

Als een laatste stap van de nieuwbouw van de accommodatie wordt komende week een pvc-vloer gelegd in kantine, vergader- en EHBO ruimte.

Bij de eerste oplevering van de nieuwbouw was al geconstateerd dat, naar later bleek, door verontreinigingen in de gebruikte grondstoffen de vloer onvolkomenheden vertoonde. Van de onderzochte alternatieven voor herstel is, in overleg met de stichting, door de aannemer gekozen voor het leggen van een pvc-vloer.

Bijkomend voordeel van deze pvc-vloer is een verbetering van de akoestiek. Nadeel is echter dat het absoluut verboden is om met spikes de nieuwe vloer te betreden. Werd in de oude situatie  de spikes vernield bij het betreden van de vloer, in de nieuwe situatie wordt de vloer door spikes zwaar beschadigd.

Afgelopen week zijn vrijwilligers druk geweest met de totale ontruiming van de betreffende ruimtes en het inrichten van een provisorische kantine  in kleedkamer H1.

Gebruikers zullen het ongemak even voor lief moeten nemen want ook het weer opnieuw inrichten  van de ruimtes zal enige tijd in beslag nemen.

 

Ontruimploeg in provisorische kantine