Sport-, herstel- en fitness apparatuur


Op 27 september werd De Liemers Breedtesport blij verrast met de toekenning van € 5.000 uit het Rabo Stimuleringsfonds voor de aanschaf van sport-, herstel- en fitness apparatuur.  Oorspronkelijk was het plan om deze apparatuur permanent buiten te plaatsen als onderdeel van de trainings-/ herstel baan en het kunstgrasveld. Het beschikbare budget, de Sport als Middel-doelgroep als belangrijke gebruiker en de vandalisme gevoeligheid van een buitenopstelling heeft ons doen besluiten binnen-apparatuur aan te schaffen; kwetsbare gebruikers kunnen nu ook bij slechte weersomstandigheden gewoon gebruik blijven maken van de apparatuur!

De Liemers Breedtesport kreeg onlangs het aanbod van ROC  RijnIJssel om een tweetal overbodig geworden loopbanden gratis over te nemen.  Dit aanbod is dankbaar aanvaard.

Afgelopen week heeft alle apparatuur een plaats gekregen in de kantine die daarmee een nog professioneler uitstraling heeft gekregen.

Het spreekt voor zich dat gebruik van de apparatuur uitsluitend is toegestaan onder toezicht van deskundige leiding!!!!