Gelders Sportakkoord ondertekend

Op 15 december vond in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn een bijeenkomst plaats waarin de koplopers op het gebied van Open Clubs in Gelderland ervaringen uitwisselden en inspiratie konden opdoen. Jacqueline van Pelt & Joop Hoefnagels vertegenwoordigden hierbij Stichting De Liemers Breedtesport en Atletiekvereniging De Liemers.

Na afloop van deze bijeenkomst werd tijdens een netwerkbuffet van alle bij het Gelders Sportakkoord betrokken partijen en in het bijzijn van Gelders gedeputeerde Jan Marking en minister Bruno Bruins het Gelders Sportakkoord mede ondertekend. Door deze ondertekening kan De Liemers Breedtesport / Atletiekvereniging De Liemers een beroep doen op ondersteuning van de andere bij het Gelders Sportakkoord betrokken partijen en beloven Stichting De Liemers Breedtesport / Atletiekvereniging De Liemers om hun ervaringen te delen met de overige ondertekenaars van het Gelders Sportakkoord.

Na afloop schoof het hele gezelschap aan bij het Gelders Sportgala en beleefde een spetterende avond.