Rabo Clubsupport 2021

Ook dit jaar stelt Rabobank Arnhem & Omstreken weer een aanzienlijk bedrag uit de jaarwinst beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die de  Rabobank als huisbankier hebben.

Onder de paraplu van de landelijke campagne Rabo Clubsupport, voorheen Rabobank Clubkas, kan elk Rabobank lid weer drie stemmen uitbrengen om de pot van Rabobank Arnhem & Omstreken, groot € 150.000, evenredig te verdelen onder de deelnemende verenigingen & stichtingen.

De stemperiode is tot en met 25 oktober 2021.

Zowel Stichting De Liemers Breedtesport als Toerclub de Liemers, accommodatiegebruiker vanaf het eerste uur, bankieren bij Rabo en nemen deel aan Rabo Clubsupport (Atletiek Vereniging De Liemers heeft een andere huisbankier en is dus geen deelnemer).

We roepen alle coöperatieleden die zich bij onze organisaties betrokken voelen  op hun stem uit te brengen op Stichting De Liemers Breedtesport en Toerclub De Liemers. Attendeer s.v.p. ook andere coöperatieleden (ouder, partner, vriend(in) etc., etc.) op beide organisaties als een goede bestemming voor hun stem.

Bankier je bij de Rabobank maar nog geen lid van de coöperatie en je wilt ook graag bepalen waar een deel van de Rabo overwinst aan wordt besteed, meld je dan nu aan als lid van de coöperatie via deze link, en je kunt direct dit jaar al meedoen met de stemronde!!