SamenSportief nieuws

Na een winterstop is op donderdag 5 maart SamenSportief weer flitsend van start gegaan met maar liefst 31 maaltijdgenoten. Nieuwe deelnemers kunnen er niet meer bij en zijn op een wachtlijst geplaatst. Bij nog meer aanmeldingen zal een extra groep moeten worden opgestart. De uitdaging is dan om nieuwe financieringsbronnen aan te boren  want zelfs de financiering voor 2020 van de huidige groep is pas op het laatste moment rondgekomen.

Helaas was de tweede bijeenkomst van 12 maart voorlopig de laatste, vanwege de coronavirus crisis zijn de bijeenkomsten, net als alle andere activiteiten op de accommodatie, gestopt. Hopelijk kunnen op overzienbare termijn weer activiteiten op de accommodatie worden opgestart. Maar te vrezen is dat SamenSportief, waarvan veel deelnemers juist tot de risicovolste groep behoren, een van de laatste activiteiten zal zijn die weer kan worden opgestart.