Inrichting in volle gang


De inrichting van de nieuwe multi functionele ruimte gaat hard en snel. Met man en macht werken we toe naar de eerste gebruiksmomenten van onze grootste gebruiker Atletiekvereniging De Liemers. De samenwerking met de atletiekvereniging verloopt uitermate prettig, een aantal van bestuurders van Atletiekvereniging De Liemers helpen ons actief. Door deze nauwe samenwerking creëren we een ruimte die voldoet aan de eisen van de grootste groep gebruikers van de accommodatie. Zo heeft er afgelopen week ook overleg plaatsgevonden met Liemers College om ook voor hen een plek te creëren waar leraren en leerlingen zich prettig voelen.

Naast de contacten met deze grote gebruikers van onze accommodatie zijn er ook diverse kleine partijen aan tafel geschoven om naar mogelijkheden te kijken voor de toekomst.