Opstart (nieuwe) activiteiten

Nu de COVID-19 richtlijnen stap voor stap worden versoepelt vinden er weer reguliere activiteiten op de accommodatie plaats. 
AV De Liemers is, na de nodige voorbereidingen, per 4 mei weer begonnen met de eerste jeugdtrainingen en op 11 mei met de trainingen voor de oudere groepen. Volg hiervoor het nieuws op de website van AV De Liemers

Om aan de COVID-19 richtlijnen te kunnen voldoen is o.a. een mobile handwasbak gemaakt, blijven kleedkamers en kantine tot nader order gesloten en gelden er speciale gedragsregels. 

Op 4 mei zijn ook de eerste activiteiten gestart met de nieuwe partner Vitality Sports uit Duiven. AV De Liemers biedt vanaf deze datum, in samenwerking met Vitality Sports, Bootcamp trainingen voor leden en niet leden. Gezien de beperkende COVID-19 maatregelen voorlopig alleen voor jeugdige sporters. De bedoeling is dat het aanbod later wordt aangevuld met andere onderdelen uit de Vitality Sports stal.

Zodra de COVID-19 richtlijnen het toestaan worden deze gezamenlijke activiteiten ook aan oudere doelgroepen aangeboden.