Update uitbreiding

De reguliere gebruiker van de accommodatie is het zeker niet ontgaan dat de uitbreiding van de accommodatie flinke vorderingen maakt. Wij kunnen wel klagen over het weer van de laatste anderhalve maand, maar aannemer CSCsport is best content met dit weer. Op andere projecten van CSCsport moesten werkzaamheden vanwege de lage temperatuur  worden afgebroken, maar omdat er geen vorst in de grond zat konden de grondwerkzaamheden aan de Heerenmäten 4 in Zevenaar hierdoor juist eerder worden opgestart.

De werkzaamheden verlopen zo snel dat zelfs de onderlagen van de sandwich kunststof sprint-, fitness-, herstelbaan, inclusief asfaltering is aangelegd. Zoals onderstaande foto weergeeft ziet de Rosorum kant van de accommodatie er al aardig uit met de verlegde toegangsweg, o.a. contractueel vereist voor bereikbaarheid zendmast, de lichtmasten en de reeds geasfalteerde baan.

Rest de komende weken nog het (her)plaatsen van de erfafscheiding met poort naar park Rosorum, het aansluiten van de lichtmasten en het leggen van de kunstgrasmat op het terreintje aan de kopse kant van de accommodatie (niet zichtbaar op deze foto).

Voor het aanbrengen van de kunststof laag op het asfalt moet de buitentemperatuur nog een paar graden stijgen. De verwachting is dat alle werkzaamheden voor het einde van de lente zeker zijn afgerond.