Gebruikers

Momenteel heeft De Stichting De Liemers Breedtesport een meerjarige overeenkomst met een drietal gebruikers:

Atletiek Vereniging de Liemers  (AVL), de hoofdgebruiker van de accommodatie genereert een bezettingsgraad van zo’n 30%. Dit is voornamelijk in de avonduren en in het weekend.

Het Liemers College gebruikt de accommodatie bij het sportonderwijs. Dit gebruik is van april t/m oktober tijdens de schooluren .

Toerclub de Liemers maakt het jaar rond gebruik van de accommodatie als uitvalsbasis voor de wekelijkse trainingen, als start-, eind- en verzorgingspunt bij de jaarlijkse meerdaagse TC de Liemers Classic (voorheen Reichswaldtour genoemd) en als locatie voor verenigingsbijeenkomsten.

Andere vaste accommodatie gebruikers zijn:

Floo is meerdere malen per week op de accommodatie te vinden. Het Floo-gebruik concentreert zich op de trainings-/warming-up veldjes het verharde sportplein en uiteraard de kleedgelegenheid. Daarnaast wordt incidenteel de kantine benut voor voorlichtingsbijeenkomsten en workshops.

Samen Sportief vindt elke donderdagmiddag plaats. Samen Sportief is een ontmoetingsplek waarbij sportief bewegen en sociaal ontmoeten centraal staan. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met koffie/thee en een eenvoudige (eenpans) maaltijd die door vrijwilligers wordt bereid. Na de pilot periode bleek dit initiatief zo’n succes te zijn dat, na eerst een verlenging tot eind augustus, is besloten door te gaan tot eind 2017.  Vanaf april 2018 gaat Samen Sportief weer door tot eind 2019.

De Loper gebruikt de accommodatie als uitvals- en verzorgingsbasis voor een van haar loopgroepen. Daarnaast maakt De Loper wekelijks één uur gebruik van het krachthonk en de daar voorhanden zijnde materialen.